Yoga en mindfulness met Yoga op de Zaak


YOGA OP DE ZAAK

Yoga Unlimited biedt yoga, mindfulness en vitaliteitstrainingen in het bedrijfsleven namens Yoga op de Zaak.
Yoga als tegenhanger bij hoge werkdruk en stress
De beoefening van yoga en/of meditatie biedt een mooie tegenhang bij hoge werkdruk en stress. Door de rust die yoga biedt, ontstaat focus en helder denken. Medewerkers die yoga of mindfulness beoefenen zullen effectiever werken en minder stress ervaren.
Van stoelyoga op de werkplek, hatha yoga, poweryoga tot workshops mindfulness. De aangeboden lessen zijn absoluut niet zweverig, eerder praktisch. De yoga houdingen zijn eenvoudig en geschikt voor iedereen. De trainingen en oefeningen leren medewerkers ontspannen, onthaasten en de energie gericht te gebruiken.
De ervaren docente van Yoga Unlimited verzorgt met grote regelmaat workshops en trainingen bij diverse ondernemingen in geheel Nederland, waaronder:
V yogalessen bij Grosso Moda, Doorn
V yoga en mindfulness voor Charly Green in Bilderberg, Garderen
V poweryoga bij gemeente Heesch
V workshops yoga en mindfulness bij TUI/Arke
V poweryoga bij USG People, Almere
V stoelyoga bij Cap Gemini, Utrecht namens Sport en Zaken
V stoelyoga bij EY, Eindhoven
V workshops yoga en mindfulness bij Cordaan in Amsterdam
V workshops voor Human Capital Care namens Sport en Zaken
Medewerkers van bovenstaande ondernemingen merkten direct de positieve effecten van ontspanning en bewustzijn onder werktijd! Bedrijfsyoga kan passen binnen elk budget, er zijn subsidiemogelijkheden.
Meer weten over yoga in het Bedrijfsleven?
Neem contact op met de docente van Yoga Unlimited. Zij zal het contact verzorgen met een medewerker van Yoga op de Zaak om mogelijkheden en voorwaarden te bespreken.

De positieve effecten van yoga
Mindfulness en yoga zijn bewezen effectief. Stressklachten zullen verminderen, de weerstand verbetert en ook pijnklachten ontstaan door langdurig in eenzelfde werkhouding te verbijven, zullen verminderen. De laatste jaren is veel onderzoek gedaan door o.a. Harvard University naar de resultaten bij regelmatige beoefening.
Effecten yoga [958446]

 CONTACTFORMULIER

 

Advertenties