Deskyoga en mindfulness voor ondernemingen


Yoga als tegenhanger bij hoge werkdruk en stress
De beoefening van yoga en/of meditatie biedt een mooie tegenhang bij hoge werkdruk en stress. Door de rust die yoga biedt, ontstaat focus en helder denken. Medewerkers die yoga of mindfulness beoefenen zullen effectiever werken en minder stress ervaren.
Van stoelyoga op de werkplek, hatha yoga, poweryoga tot workshops mindfulness. De aangeboden lessen zijn absoluut niet zweverig, eerder praktisch. De yoga houdingen zijn eenvoudig en geschikt voor iedereen. De trainingen en oefeningen leren medewerkers ontspannen, onthaasten en de energie gericht te gebruiken.
De ervaren docente van Yoga Unlimited verzorgt met grote regelmaat workshops en trainingen voor Yoga op de Zaak bij diverse ondernemingen in geheel Nederland, waaronder:
V yogalessen bij Grosso Moda, Doorn
V yoga en mindfulness voor Charly Green in Bilderberg, Garderen
V poweryoga bij gemeente Heesch
V workshops yoga en mindfulness bij TUI/Arke
V poweryoga bij USG People, Almere
V stoelyoga bij Cap Gemini, Utrecht namens Sport en Zaken
V stoelyoga bij EY, Eindhoven
V workshops yoga en mindfulness bij Cordaan in Amsterdam
V workshops voor Human Capital Care namens Sport en Zaken
Medewerkers van bovenstaande ondernemingen merkten direct de positieve effecten van ontspanning en bewustzijn onder werktijd! Bedrijfsyoga of mindfulness kan passen binnen elk budget, er zijn subsidiemogelijkheden.
Van workshop tot wekelijkse lessen
Van een eenmalige workshop yoga of mindfulness tot een langdurig trainingstraject, alles is mogelijk. We bespreken graag de behoefte van uw medewerkers.
Alle sessies deskyoga en mindfulness zijn laagdrempelig. Ervaring is niet nodig en ook het dragen van yogakleding is niet noodzakelijk. Een les of workshop kan plaatsvinden in elk mogelijk beschikbare ruimte in uw onderneming.

De positieve effecten van yoga
Mindfulness en yoga zijn bewezen effectief. Stressklachten zullen verminderen, de weerstand verbetert en ook pijnklachten ontstaan door langdurig in eenzelfde werkhouding te verbijven, zullen verminderen. De laatste jaren is veel onderzoek gedaan door o.a. Harvard University naar de resultaten bij regelmatige beoefening.
Effecten yoga [958446]bron: Yoga op de Zaak
Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan
Elke onderneming is anders en ook de behoeften van medewerkers varieert enorm. Yoga in het bedrijfsleven is maatwerk. Neem contact op met Yoga Unlimited om mogelijkheden en voorwaarden te bespreken. We stellen graag een geheel vrijblijvende offerte samen.
cropped-cropped-cropped-yogaunlimited-logo1.png
Yoga Unlimited
T. 06 14557135
info@yogaunlimited.nl

 


CONTACTFORMULIER

Advertenties