Stressmanagement en burnoutpreventie voor ondernemingen

 


YOGA EN MINDFULNESS ALS TEGENHANGER BIJ STRESS
De beoefening van yoga, deskyoga of mindfulness biedt een mooie tegenhang bij hoge werkdruk en stress. Door de rust die yoga biedt, ontstaat focus en helder denken. Medewerkers die yoga of mindfulness beoefenen zullen effectiever werken en minder stress ervaren.
Yoga Unlimited biedt workshops, trainingen en lezingen omtrent stressmanagement en Burnoutpreventie.
Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om medewerkers éénmalig of gedurende een langere periode deskyoga op de werkplek te laten ervaren. De aangeboden lessen zijn absoluut niet zweverig, eerder praktisch. De yoga houdingen zijn eenvoudig en geschikt voor iedereen. De trainingen en oefeningen leren medewerkers ontspannen, onthaasten en de energie gericht te gebruiken.
VAN WORKSHOP TOT WEKELIJKSE LESSEN
Van een eenmalige workshop yoga of mindfulness tot een langdurig trainingstraject, alles is mogelijk. We bespreken graag de behoefte van uw medewerkers.
Alle sessies deskyoga en mindfulness zijn laagdrempelig. Ervaring is niet nodig en ook het dragen van yogakleding is niet noodzakelijk. Een les of workshop kan plaatsvinden in elk mogelijk beschikbare ruimte in uw onderneming.
BURNOUTPREVENTIE EN DUURZAAM HERSTEL
In de huidige drukke maatschappij kan de werkdruk bij medewekers hoog oplopen, waardoor zij langdurig stress kunnen ervaren. Stress op lange termijn kan vele fysieke en mentale klachten veroorzaken. Ondanks juiste zorg vanuit uw onderneming, kunnen medewerkers uitvallen door burnout en stressgerelateerde klachten.
Yoga Unlimited ontwikkelde het Burnout Recovery Programma. Bedoeld om medewerkers binnen een realistische periode duurzaam te laten herstellen door middel van ontspanning, praktische tips en bewustzijnscreatie. Het programma bestaat uit een combinatie van toegankelijke yogaoefeningen, mindfulness en ademtherapie. Gedurende meerdere weken worden enkele (groeps)sessies geboden. Het inzicht omtrent spanning en ontspanning en de juiste balans hiertussen biedt rust, helderheid en herstel van energie. Naast duurzaam herstel, zullen fysieke en lichamelijke klachten aanzienlijk verminderen.
Lees meer over het Burnout Preventie Programma
Yoga Unlimited verzorgt met grote regelmaat workshops en trainingen voor Yoga op de Zaak bij diverse ondernemingen;
V wekelijkse yogalessen bij Grosso Moda, Doorn
V workshops yoga & mindfulness voor Charly Green in Bilderberg, Garderen
V workshop poweryoga bij gemeente Heesch
V meerdaagse workshops yoga en mindfulness bij TUI/Arke
V workshop poweryoga bij USG People, Almere
V stoelyoga bij Cap Gemini, Utrecht namens Sport en Zaken
V stoelyoga bij EY, Eindhoven
V workshops yoga en mindfulness bij Cordaan in Amsterdam
V workshops en lezingen voor Human Capital Care
V wekelijkse yogalessen bij Sweco, De Bilt namens Sport en Zaken
Medewerkers van bovenstaande ondernemingen merkten direct de positieve effecten van ontspanning en bewustzijn onder werktijd.
INTRODUCTIEWORKSHOP OF VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT
Elke onderneming is anders en ook de behoefte van medewerkers variëert enorm. Yoga en mindfulness in het bedrijfsleven is maatwerk. Yoga Unlimited bespreekt graag de wensen en behoeften van uw onderneming om zo een vrijblijvende offerte op maat te kunnen aanbieden.
Om te ervaren wat Yoga Unlimited voor uw organisatie kan betekenen, organiseert Yoga Unlimited eveneens korte introductieworkshops. Vraag naar de mogelijkheden voor uw onderneming.
cropped-cropped-cropped-yogaunlimited-logo1.png

Effecten yoga [958446]bron: Yoga op de Zaak


CONTACTFORMULIER

Advertenties